miercuri, 17 februarie 2010

Onanistul de Bucureşti

De câţiva ani buni prin frumoasa capitală au început să apară tot felul de indivizi care nu-şi pot ţine cucul acasă. La început nu erau aşa de mulţi şi nu apăreau oriunde dar odată cu trecerea anilor indivizii s-au înmulţit şi au început să apară prin tot felul de locuri frecventate de femei, fete, fetițe: şcoli, licee, staţii de autobuz, staţii de metrou plus multe altele.
Nu știu ce au în cap acești indivizi dar tare mi-ar plăcea să stau de vorbă cu un asemenea specimen, ba chiar cu mai multi, dar până să pot găsi un asemenea specimen și să aud din gura lui ce-l incită asa de mult la expunerea voită a cucului ce-l are in posesie, pot să-mi dau cu părerea mai ales că până acum nu am cunoscut nicio femeie (din acestă cauză tind să cred că sunt mult mai mulți decât vă închipuiți) care să nu fi avut o întânire de acest tip: ea merge singură sau însoțită de alte ele și hop după un pom, clădire sau pur si simplu în fața lor apare nea Onanică cu cocoșul în mână agitându-l cu putere socializând cu victimele sau nu. Spectatoarele răspund ori cu orpilare ori, dacă sunt mai curajoase, cu replici tăioase la adresa acestui exhibitionist.
Semnalmente pentru acești cucucari nu am reușit să aflu pentru că arată și se comportă normal, sunt îmbrăcați decent nu au privire de ciudat și nici nu au vreun comportament care să-i dea de gol, sau cel puțin spectatoarele cu care am vorbit până acum nu au observat. Locații frecventate mai des de acești indivizi sau intervale orare sunt greu de găsit pentru că nu apar mereu ân aceleași locuri.

Aștept povestiri, locații de la cititorii acestui articol și poate reușim să elucidăm acest mister; sau dacă vreunul dintre cititor e un cucucar, îl rog să-mi explice și mie mai în detaliu acest comportament debordant.

Pentru amuzamentul nostru, mai jos sunt două definiţii ale unor agresiuni si pedepse din vremea lui Ştefan cel Mare şi, respectiv Nicolae Mavrocordat.

“Velcare sau velcine va îndrăzni a se năpusti asupra tinerelor fete cu ştrumeleagul învârtoşat, predepsit va fi de lege prin tăierea scârbavnicului mădular şi aruncarea lui la reţe”.

“Celui ce va fi prins cu ştromeleagul învârtoşat primprejurul părţilor fătătoare ale muierii i se va tăia scârbavnicul mădular, întru veşnica lui nefolosinţă”.

5 comentarii:

  1. Mi s-a intamplat si mie...o data am mers la prietena mea si mi-a deschis usa fratele ei in chiloti tigrati si cu o privire de onanist. Am ramas cu sechele...
    ciudosule tu esti smecher doar in casa.
    curaj...just do it

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte important: onanismul se refera la orice fel de masturbare. Ce spui tu este mai degraba exhibitionism combinat cu onanism. Fata fiind am avut parte de multe episoade din astea. Cel mai cretin si cel mai socant l-am patit intr-un autobuz foarte aglomerat cand m-am asezat pe un scaun si langa mine, la geam, era o babuta. Am simtit o miscare ciudata langa capul meu si cand m-am intors m-am trezit cu una maaaare mare in fata ochilor. M-am panicat foarte tare si m-am impins in babuta si am strans-o de mana si ea s-a intors si mi-a zambit cu toata proteza si atunci mi-am spus "Alina, esti pierduta!" :))) Pe scara mea am fost nevoita sa trec de vreo 3 ori pe langa unul cu ea in mana. Prin parcuri cred ca de vreo 5-6 ori. La Piata Sudului mergea unul cu ea in mana si si-o freca...om care arata foarte normal de altfel.
    Nu stiu, sunt multe perversiuni si ciudatenii de genul asta pe lume asa ca nu ma mai mira nimic. Plus ca mi se pare mult mai pervers un manelist infect care cumpara jumatate de supermarket ca dupa sa arunce mancarea in timp ce in alte tari sunt copii care mor de foame :((

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca au o denumire Alina, dar cred ca o sa ma gandesc la una... Cucucar de oras... Nu stiu o sa ma mai documentez sau astept imaginatia sa ma pocneasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. iar inventezi sa agati gagici ranite....pe net..bafta

    RăspundețiȘtergere